Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

петък, 9 ноември 2012 г.

Букет за Лара :)

Не обичам скъсани цветя
и за това реших да ти направя
букет от ноемврийски небеса
завит прилежно в целофан, със вяра,

че земният ти път ще бъде лек,
а щастието мил и верен спътник.
Червена панделка, три стръкчета късмет,
една любов, която да прегръща

душата ти. Космически уют.
Приятели, с които да споделяш
най - ценното си време - днес и тук.
Честит твой ден, приятелко от мене :) :) :)

С обич!

1 коментар:

  1. Благодаря!Ти сигурно умееш да поглеждаш в сърцата на хората-букетът е вълшебен и е най-красивият ми днес.Сякаш си повикала всички мечти, които се гонят в небето ми . Не го очаквах и затова ми е още по-мило.Нека Бог ти връща стократно доброто, с което даряваш хората! Радвам се, че те има на този свят, приятелче! С обич от Лара :)

    ОтговорИзтриване