Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

сряда, 9 ноември 2011 г.

МНОГО СЛЪНЦЕ ЗА ЛАРА !!!


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРЕКРАСНИЦЕ!

Тази година реших да ти подаря най-красивия си спомен от морето, лично уловен и предназначен да те топли цяла зима.
Много да си ми щастлива миличка Лара. Бъди здрава, пълна с вдъхновение и усмивки. Нека светлината , която пръскаш с душа, сърце и ръце се връща при теб хилядократно. Много те обичам и благодаря, че те има!!!

Малко море и много слънце.
Малко облачета и много любов.
Една усмивка колкото зрънце
да се разлисти в твоя живот,
да избуее вълшебно лято
в твоето нежно, добро сърце.
Да си ми жива и здрава, приятелко
и всичко хубаво да ти се случва за две! :)

1 коментар:

  1. Днес втори път плача от щастие. Не съм си и мечтала за подарък като този тук.Благодаря ти, мила, не ми стигат думите да ти кажа колко ти се радвам. Всеки има в живота си няколко такива едни мънички чудеса, дето го стоплят и му дават сила.Аз моите чудеса си ги пазя и помня, и им се радвам.Ти си ми едно от тях.Благодаря ти за обичта и вярата,които ми даваш.Да ти се връщат тъпкано :)Наричам ти съвсем скоро да седиш като мен щастливо ухилена и да се чудиш какво толкова си направила, че ти се е стоварило това огромно щастие :)
    Това го написа една щастлива Лара, която вярва в чудеса :)

    ОтговорИзтриване