Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

четвъртък, 25 април 2013 г.

Как се пише песенСънувам джаз. Нощта е черно-бяла.
Тактувам си неволно със ръка.
Сърцето ми смутено разпознава
началния акорд на песента.
Прегръща ме отчаяно пиано.
Целува ме разнежен саксофон.
Страстта избухва в соло на китара.
Попивам жадно всеки следващ тон,
а после се разголвам в редовете
с такава съвършена лекота,
че става светло...Много, много светло.
Това го може само любовта!

1 коментар:

  1. Текста е мега як. Много ми хареса. И ако може някак си да го продължите с още няколко изречения, ще се опитам да напиша музиката за него.(ако все още си няма) :)

    ОтговорИзтриване