Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

неделя, 30 август 2009 г.

Благодаря ти Рило,че ми постла поляните си,че ме зави със сянката си и ме напи с водата си....
Лятото отново ми се изниза по терлички,но този път не му се сърдя толкова.Заредих се с прекрасни моменти и невероятни гледки.А за Рила...-не мога да го опиша,трябва да се види.
Но на всеки бих препоръчала нашия седем дневен маршрут:
х.Трещеник
х.Семково
х.Македония
х.Рибни езера
х.Грънчар
х.Заврачца
яз.Белмекен

останалото ,което имам да споделя го оставям на снимките(мои и на приятелите ,с които бях).Надявам се поне мъничко да усетите свободата и Полета на Орела :))) ,а също и гордост от факта,че всичката тая красота е ТУК-в нашата България!!!
Кайзеровият път м/у х.Грънчар и х.Заврачицакъм х .Македония

Няма нищо по-хубаво от ароматна мащерка с чаша ром,особено след 4-5 часов преход


Да ми завиди човек-долу хората се пържеха на 39-40 градуса,пък я ме вижте мен :)))Ей за тази снимка умирам.Благодаря на създателя й.Просто нямам думи!!!


Цветенце или Слънчице???

1 коментар: