Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

събота, 19 юни 2010 г.

Подарък

посветено на Лара :)

Сутринта ме усмихва по детски.
Чувам музика в новия ден.
Някой нежно докосва душата ми.
Някой,който прилича на мен.
Този някой не знае, че често
се любувам на цветния свят
скрит там някъде -вътре в сърцето му,
пълен с обич и с обич богат.
Този някой ми праща светулки,
нощно време когато не спя
и досущ като Малечка Палечка
във небе от усмивки летя.
За това: Мили Някой ,обичам те
и ти пращам ей тази дъга
по която разхождам мечтите си.
Нека сбъдне и твоите тя !

3 коментара:

 1. Разплака ме - толкова отдавна не съм получавала стих...Благодаря ти! За него и за топлината, която излъчва! Ще си го запазя, заедно с дъгата :)
  Да не пропусна, докато се радвам на твоя подарък, да те поздравя за оценката за блога ти :)
  Ако някой ме види сега как широко и необяснимо съм се хилнала срещу монитора какво ли ще си помисли? :))

  ОтговорИзтриване
 2. Същото, което ще си помисли ако види моята усмивка в момента :).Благодаря ти вълшебнице.Всичко тръгна от теб вчера и като гледам няма спиране -мои приятели имат дъщеричка ,тази сутрин се е родила. Още един луд близнак в тайфата :))).Каква е връзката ли -ами повлече крак на щастливите новини и стана светло...,толкова светло, че искам целият свят да го почувства :)

  ОтговорИзтриване
 3. Живо и здраво да е Близначето! Нека все така да ти е пълно и щастливо :)

  ОтговорИзтриване