Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

понеделник, 28 юни 2010 г.

СрещаАз те срещнах отдавна в мечтите си,

просто днес ме откриваш реална.

Просто днес се оглеждам в очите ти
...
(как мечтая тук в тях да остана).

Колко пясък изтече през пръстите.
В колко други те припознавах.
Колко пъти преглъщах емоции
и как страшно от тях изтрезнявах...

...за да спреш като някакво чудо,
ей така, без дори да те мисля,
пред вратата на моите сънища...
...Но съм будна, а ти съвсем истински!

2 коментара:

  1. Чудо е нужно за всеки,дори и най-малкото за някои хорица ще преобърне света,а за други.."невиждащи","нечуващи",без всякаква капка живец и в страната на чудесата да попаднат,ефекта ще е нулев!Колко красиво си описала своето чудо!Целувам те!

    ОтговорИзтриване
  2. Остава само да си го случа :). И от мен целувка ;).

    ОтговорИзтриване