Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

събота, 19 юни 2010 г.

За Вас

Понеже това е моят ден, а тази песен съм аз... Черпя ви. Бъдете много щастливи и пожелавам да не си задавате въпроса : Това любов ли е?
Нека любовта ви се случва без да предизвиква колебания,отрицания и съмнения.
Нека бъде просто Тя!
Красив съботен деветнайсти юни на всички!



10 коментара:

  1. Честит рожден ден! Не успях да те изненадам, но утре сутринта ако минеш от тук, ще прочетеш бележката, която искам да ти оставя: Ела в моя блог за да си вземеш подаръчето :)Няма да пиша повече, всичко е в него :) Усмихна ли се? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Подаръче? Леле-е-е :)))).
    Усмихна ме и още как... Даже сега си обяснявам, защо станах час и 45 минути по-рано за работа, като можех да си поспя :))).Отивам да си видя изненада и подозирам, че после ще ми е трудно да пиша...
    Блгодаря ти сутрешна Усмивке!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит Рожден Ден и от мен,душичке златна!Радост и усмивки да получиш!Целувам те!

    ОтговорИзтриване
  4. След като прочетох коментара ти при Лара искам да добавя още нещо,нещото което написах там:

    "Ще разплачите и мен...докато четях стихчето на Лара ми стана едно миличко,някак като в прегръдка,а после прочетох силните ти думи Inncence,така живи,така искрени!Невероятни сте,много малко живинка има навън в останалия свят,много малко любов,да не говорим за толкова чисти и невинни чуства!!!!Селувкам ви и двете!"

    ОтговорИзтриване
  5. Днес ми е едно от най-вълнуващите порасвания...
    Значи си имам още едно Силве сред приятелствата :). Много ти благодаря и за целувките и за милите думи... А Лара -ами тя си го заслужава :).
    Всеки, който прави другите добри и щастливи, трябва да си понесе последствията :))).Любов,любов и пак любов...
    Отново мерси Сис и прегръдки за теб!

    ОтговорИзтриване
  6. Честит рожден ден и нека слънцето в теб никога да не залязва! Дарявай всички ни със слънчеви мисли, слънчеви усмивки всеки изминал ден!

    ***
    ДА СЪМ СЛЪНЧЕВО МОМИЧЕ

    Петя Дубарова

    В дланите ми каца слънцето червено -
    добро и светло, като гълъб ален,
    то сгушва се усмихнато във мене
    и пулсът ми запява в миг запален.

    Аз искам слънце цял живот да имам
    и дланите ми винаги да парят;
    да нося дъх на слънце негасимо
    и буйно да горя, да не догарям.

    И хората да гледат мен засмени,
    да казват "Тя е слънчево момиче,
    във вените й слънчево червени
    дъхът на слънцето с кръвта й тича."

    Аз искам, щом издъхна уморена,
    то - слънцето - със мен да не изстине,
    а светло като мойта кръв червена
    да блесне над земи и над градини.

    Да литне между хората щастливи,
    за себе си и мен да им разказва
    и аз ще бъда жива, вечно жива,
    защото мойто слънце няма да залязва.

    ОтговорИзтриване
  7. Goddess, страхотно стихотворение и прекрасни пожелания.Искрено благодаря и да ви кажа на всички - днес съм повече от щастлив човек, честно !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Честит Рожден Ден и от мен още веднъж, този път на твой терен! Не се познаваме, но най-скренно желая спокойстве на душата, много здраве и едно такова чувствто на летене, когато не знаеш защо, но си толкова щастлив, ей така без видима причина, щастлив заради целия свят ... Не помня от кога не съм усещала това чусвство, но помня, че е прекрасно и ако мога бих искала да ти го подаря!
    А тази песен и въобще Whitesnake са уникални, обожавам гласа на Дейвид Ковърдейл :)
    Веднъж се запитах "Мили Боже, това любов ли е? Това изпепеляващо чувство, любов ли е?" и получих отговор... Сега любовта я няма вече ... но песента остана да ми напомня, че е била там и е била неземна, поне за мен :)
    Хубав ден рожден ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Честито!Блога ти стана блог на деня за 19.06.2010г. посети сайта им " Блог на деня",за да си вземеш медала и по твоя преценка да си го сложиш в блога ако желаеш!

    ОтговорИзтриване
  10. Дами, думите ми са слаби. Случихте ми някакво вълшебство днес всички заедно.Нищо друго не знам, освен ,че съм адски богат човек...
    Нека щастието,което ми "причинихте" ви се върне тъпкано.Благодаря ...,благодаря,...благодаря!!!

    ОтговорИзтриване