Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

неделя, 25 юли 2010 г.

Да разбиеш стена... с душа


Стените са, за да надскочиш себе си,

да няма болка ако утре се завърнеш

в пространствата ограбени от времето,

където ще си друг, макар и същият.

Разбиеш ли се в този свят веднъж

и оживял след сблъсъка повториш и потретиш

не ще те спрат, ни огън, нито дъжд .

Като послушни кучета ще дишат страховете

в краката ти. Духът ти - великан

парченцата живот ще припознае.

Душите хорски ще са светлия ти храм,

а зад стените му ще срещнеш Раят.


П.П. Според календара на маите:ДНЕС Е
Луна 14 Ден 1
25 Юли 2010
Ден извън времето!
Година на Жълто Самосъществуващо Семе

кин 108: Жълта Самосъществуваща Звезда

Аз определям с цел красота Измервайки изкуство
Аз представям складирането на елегантност
Със самостоятелния тон на формата
Аз съм воден от силата на разцъфването
Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен

2 коментара:

  1. "Духът ти-великан"-колко сила има в тези думи,всемогъщи сме когато вярваме в себе си,когато устремени напред търсим правдата и не подминаваме със страх проблемите и изправилите се като остриета небивалици на живота!!Чудесно написано,невероятна за пореден път си!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. За този стих благодаря на Вили(Morgana), защото ми изпрати и преведе песента,а оттам нещата си тръгнаха сами... Сис, благодаря ти за неотменното присъствие и за хубавите думи. Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване