Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

сряда, 14 юли 2010 г.

Котката ми се провали като човек :)))3 коментара:

 1. Прохлада пред компютъра,сигурно е ментичка и спрайт,поне аз така я пия,може и със сладолед,сладко коте,хареса ли му?А за сестрите,че са три,хих хих ихи,помислех от заглавието,че третата си ти!!

  ОтговорИзтриване
 2. Като го гледам има кротко пиянство тоя сладур :)
  Разкошен е, обаче, а провалът никак, ама никак не му се е отразил на вида-само опашката какъв чар има :)
  Радвам ви се :))

  ОтговорИзтриване
 3. Ейнджъл е... няма такъв дивак като него. А това с ментата направо ме разтресе от смях, то бива да си копира стопанката, ама чак пък толкова :))). Снимките станаха просто уникални :). А иначе май в трезво състояние е по щурав, та се чудя до купичката с водата дали да не му сложа и една с мента и спрайт :)))... Шегувам се разбира се.
  А, Сис, имаше и сладолед - и на него налетя :))) просто няма спасение от този котарак.

  ОтговорИзтриване