Казаха,че си ме търсил(а)...?!.. Съжалявам...- просто времето за мен ...е...като умряло. И хубавото и лошото, рано или късно угасват... (а и липсата от присъствието ти отдавна съм я приспала). Търсил(а) си ме...така ли? Да знаеш- стяга ми това тяло. Откакто съм се родила кожата ми е тясна. През необясним за мен цикъл, чисто по змийски се напуква и бавно започва да пада. Посредствените уроци на живота се свличат с нея и от това,което съм мислела,че знам- нищо не остава. Толкова лица съм сменила... Толкова роли съм изиграла, че ако трябва да се посоча на снимката , която ми размахваш- и сама не бих се познала. Тясно ми е в това тяло... И болката не ми понася... Искам да разпилея душата си(...цялата...)- искам да забравя И там да остана - ...в нищото ...от където дойдох някога...!!!... Търсил(а) си ме ,казваш?! П.П....ще ме намериш... ...по следите на вятъра...

ВДЪХНОВЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДАНИ:

НАСЛЕДСТВО

ТИ МОЖЕШ: да бъдеш повече от себе си, дори когато на болката ръждивите зъби разкъсват рожбите на нежното ти лято; да бъдеш повече от себе си дори когато светлината заслепява, а под краката ти светът отваря бездни; да бъдеш повече от своя път дори когато следите твои времето разяжда... И даже скрит зад анонимните си мисли ти можеш да си личност! Можеш!Вярвам!!!

вторник, 27 юли 2010 г.

ПРЕЧИСТВАНЕ

Обожавам утрото след дъжд,
когато аромат на свежест
разлива хладната си нежност
в дробовете ми.
Слънцето - млад елегантен мъж
посяга с лъч и хваща за ръка Земята,
а новата и рокля от дъждовни капки
свети , като че от бяло злато е.
Омагьосана съм за пореден път
от висшето изкуство на природата.
Окъпан в светлина блести светът
и всеки цвят до съвършенство е изчистен...
...Тогава някак със душата си усещам
картината на следдъждовното пробуждане.
Животът...- той е някакъв Вълшебник,
който с пръсти вае красотата на момента...
...След всеки дъжд осъмвам все по-влюбена
...и все по-светла...

4 коментара:

  1. следдъждовното пробуждане...хареса ми как си го облякла в думи :)

    ОтговорИзтриване
  2. "Животът...- той е някакъв Вълшебник"-да така е,нека е вълшебник,на всеки му е нужно дори и мъничкото чудо на живота!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Мила къде се губиш,ела при мен,имам изненада!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Надинка, радвам се, че ти е харесало моето пречистване :)

    Сис... още си стоя бездумна и ми е сладко когато преглъщам, сякаш захарен памук ми е заседнал в гърлото. Толкова е хубаво , че има хора като теб, Лара, Гео и много други, които ако започна да изреждам и няма да ми стигне страницата. Аз съм щастливка с вас около себе си. А твоята моя картичка...просто, личи си колко много си вложила докато я направиш.Знам как да се отблагодаря :), така че очаквай неочакваното от мен. Прегръщам те отново и благодаря!!!

    ОтговорИзтриване